این غیرمعمول نیست که در یک رابطه جدید سطحی از اعتماد را تعریف کنیم، اما گاهی اوقات این اعتماد نابجا یا اشتباه درک می شود. در این مطلب با شما همراه هستیم تا برایتان شرح دهیم که چگونه می توان اعتماد ایجاد کرد تا رابطه شما رشد و پیشرفت کند؟ با دنیای موسیقی درمانی همراه باشید.
قبل از اینکه بتوانید اعتماد ایجاد کنید، باید بفهمید که این مفهوم برای شما و شریک زندگیتان چه معنایی دارد. بیان واضح انتظارات و درک نیازهای شریک زندگی شما، پایه و اساس ایجاد یک رابطه مستحکم و طولانی مدت است.

مشکل این است که وقتی یک رابطه جدید است، از نگرانی ترساندن طرف مقابل، از این مکالمات دوری می کنیم. و با عدم انجام گفتگو، فرضیاتی مطرح می شود که می تواند منجر به اختلاف نظر و حتی خیانت در مسیر رابطه شود.
وقت بگذارید تا بفهمید که شریک زندگی شما در یک رابطه به دنبال چه چیزی است و مطمئن شوید که نیازهای شما کامل بیان شده است. وقتی رابطه را از آنجا شروع میکنید، اعتمادسازی بسیار آسانتر میشود. برای کمک به شما در انجام مراحل بعدی…
در اینجا 10 راه برای ایجاد اعتماد در یک رابطه را می خوانید:
1 – اعتماد را جلب کنید!
هرگز تصور نکنید که اعتماد به خودی خود وجود دارد و همیشه برای به دست آوردن آن تلاش کنید. وقتی اعتماد را بدیهی نمیدانیم و آن را در اولویت قرار میدهیم، از اعمال خود و درک آن اعمال برای شریک زندگی خود آگاه خواهیم بود.
2- به وعده های خود عمل کنید!
منطقی است که ما همیشه می خواهیم به قول هایی که به شریک زندگی خود می دهیم عمل کنیم، اما اغلب در این بین چیزهای کوچک نادیده گرفته می شوند. وفای به وعدههای خود را در مورد چیزهای کوچک، به اندازه عمل به وعده های خود در مورد چیزهای بزرگ مهم کنید. زمانی که دیر کردید تماس بگیرید و به شریک زندگی خود اطلاع دهید، به یاد داشته باشید که آن خرید کوچک را حتما انجام دهید و به یاد داشته باشید که اگر برنامه خاصی دارید او را مطلع کنید. اگرچه این چیزها ممکن است کوچک به نظر برسند، اما تا حد زیادی به ایجاد اعتماد کمک می کنند.
3 - اسرار شریک زندگی خود را حفظ کنید!
اسرار را از یکدیگر پنهان نکنید، در عوض گنجینه اسرار یکدیگر باشید و آنها را برای همدیگر نگه دارید. مکالمات شخصی خود را در خانه نگه دارید. صحبت کردن در مورد چیزی خاص دقیقا در زمانی درست است که که شریک زندگیتان آن موضوع را در یک مکالمه مطرح می کند. همچنین همیشه به یاد داشته باشید که او ممکن است این اطلاعات را فقط با افراد خاصی به اشتراک بگذارد. این داستان اوست، پس بگذارید او آن را بگوید و حق تقدم داشته باشد.
همچنین بخوانید: 20 رفتاری که یک رابطه شکست خورده را آشکار میکند!
4- ارتباط آزاد و حضوری داشته باشید!
این را به عنوان یک قانون تعیین کنید که بیشتر ارتباطات، به ویژه در مورد موضوعات مهم، باید بصورت حضوری اتفاق بیفتد. معنای واقعی یک پیام ممکن است از طریق متن، ایمیل و گاهی اوقات حتی از طریق تلفن تغییر کرده و سو تفاهم ایجاد کند. مطمئن شوید که با صحبت رو در رو یکدیگر را کامل شنیده و درک میکنید.

5- شریک زندگیتان را قضاوت نکنید!
ممکن است متوجه نشوید که چرا چیزی برای شریک زندگیتان مهم است، اما مهم بودن آن چیزی است که اهمیت دارد. قبل از اینکه بتوانید اعتماد کنید، باید بدون هیچگونه قضاوتی به یکدیگر و تفاوتهای خود احترام بگذارید.
6- روراست و آسیب پذیر باشید!
با شریک زندگی خود روراست باشید. این به معنای آن است که چیزهایی که اغلب آنها را پنهان میکنید را با او به اشتراک بگذارید. نشانه نهایی اعتماد این است که با حقیقت خود زندگی کنید و با انجام این کار شریک زندگی شما در این رابطه و زندگی مشترکتان، راحتتر خواهد بود.
7- بخشنده باشید!
اعتماد به این معنی نیست که اشتباهات هرگز اتفاق نمی افتد. پایبندی به تخلفات گذشته و مرور آنها، فقط اعتماد در رابطه را از بین میبرد. ما باید بپذیریم که جایزالخطا هستیم و امکان اشتباه کردن را داریم. همچنین دقیقا باید این حس را در مورد شریک زندگی خودمان هم داشته باشیم و از اشتباهات، منبعی دائمی برای اختلاف نسازیم. رها کردن آسیب، پذیرفتن عذرخواهی و ادامه دادن، اعتمادی مبتنی بر حقیقت و عشق ایجاد می کند.
8- روی رشد شخصی خود کار کنید!
وقتی برای رشد شخصی خود وقت بگذاریم، افراد بهتری خواهیم شد و در روابطمان هم بهتر خواهیم بود. در هر رابطه و زندگی مشترکی، مهم است که افراد به عنوان یک شخص در این زوج، بصورت فردی رشد کنند. این تمرکز بر رشد شخصی ما است که رابطه را محکم نگه می دارد و اعتماد به یکدیگر را افزایش می دهد.
9- حامی باشید!
یکی از مهمترین مسائل در هر رابطهای، این است که از طرف مقابل حمایت کنیم. زمانی که در مرحله ایجاد اعتماد هستیم، نشان دادن این حمایت از اهمیت بیشتری برخوردار است. اگر یکی از افراد در رابطه احساس کند که حمایتی از سمت طرف مقابل وجود ندارد تا بتواند ریسک کند، اشتباه کند یا چیزهای جدید را امتحان کند، رابطه متزلزل خواهد شد. از سوی دیگر، وجود حمایت در زمانهای خوب و بد، باعث میشود که با دانستن اینکه کسی پشت ماست، حقیقت خود را زندگی کنیم.
10- بصورت خصوصی مخالفت کنید!
یک جلسه عمومی هرگز جایی برای ابراز مخالفت نیست! اگر آنچه شریک زندگیتان می گوید برای شما خوب نیست و با آن مشکلی دارید، آن را در خانه مطرح کنید. اغلب اختلاف نظر و اعتراض در مقابل دیگران، می تواند باعث شرمساری یا تحقیر فرد مقابل شود. این نوع رفتار به خطوط ارتباطی و عامل اعتماد شما آسیب می رساند. منتظر ماندن برای رسیدن به خانه و اعلام مخالفت، این مزیت را دارد که افکار خود را به روشی محترمانه فرموله کنید تا یک بحث صادقانه و آزاد را با شریک زندگی خود داشته باشید.
وقتی با احترام و درک به رابطه خود نزدیک می شوید، ایجاد اعتماد کار سختی نیست. اصل اساسی اعتماد آسان است: آنچه را که میگویید انجام دهید و به آن وفادار بمانید. خواهید دید که یک رابطه قابل اعتماد به طور طبیعی شکل می گیرد.