دنیای موسیقی درمانی
منو
جستجو
خانه
انجام جستجو
انصراف
دنیای موسیقی درمانی
موسیقی برای زندگی بهتر
صفحه اصلی مطالب و مقالات دنیای موسیقی درمانی

4 رفتاری که دیگران را از شما دور می کند

آیا تمایل دارید مردم را بدون اینکه متوجه شوید از خود دور کنید؟ دو سوال سخت از خود بپرسید - و صادقانه پاسخ دهید. آیا دوستانی داشته اید که به تازگی از شما دور شده اند؟ آیا رفتارهای شما باعث این امر می شود؟

رابطه شما عالی به نظر می رسید، اما آنها دیگر شما را در فعالیت های خود قرار نمی‌دهند. شاید چندین بار از آنها خواسته باشید که با هم باشید، اما آنها همیشه مشغول بوده‌ و خواسته شما را رد کرده باشند. شما نمی دانید دقیقا چه اتفاقی افتاده است، اما اکنون به این فکر می کنید که شاید کارهایی وجود دارد که با انجام آن ها دیگران را از خود دور می کنید. این چهار رفتاری که افراد را از شما دور می کند را بررسی کنید تا بهتر بفهمید که آیا این کاری است که شما در روابط دوستانه خود انجام می داده اید یا خیر. در ادامه این مطلب با دنیای موسیقی درمانی همراه باشید.

فهرست عناوین
4 رفتاری که دیگران را از شما دور می کند

 

 

1. شکایت کردن رفتاری است که می تواند مردم را دور کند

شکایت، ابراز نارضایتی شماست. ایراد گرفتن از چیزهاست. در یک سطح مرسوم است که از اتفاقات بدی که برای شما رخ می دهد شکایت کنید، اما وقتی شکایت رفتار همیشگی شما باشد، به یک شاکی شهرت پیدا می کنید. شکوه و شکایت دائمی، زندگی فرد را از دوستانش خالی می کند. شاکیان انواع مختلفی دارند:

شاکیانی که خودشان را تخلیه می کنند:

این نوع شاکیان از شما مشاوره نمی خواهند. آنها همیشه درباره آب و هوا، شغل، فرزندان و همسرشان صحبت می کنند. زندگی آنها، از نظر آنها، یک تجربه منفی قابل توجه است.

شاکیانی که خواهان همدردی هستند:

این شاکیان آرزو می کنند که شما برای آنها متاسف باشید. آنها به گوش شنوا نیاز دارند تا بتوانند در مورد تمام مشکلاتی که داشته و دارند صحبت کنند.

شاکیانی که به شکایت معتاد هستند:

این افراد آنقدر شکایت می کنند که دیگر نمی توانند دست از این کار بکشند. شکایت آنها را تعریف می کند. آنها با نگرانی و اضطراب به شکایت کردن های خود می‌پردازند.

شکایت دوستی ها را خراب می کند. صحبت کردن با کسی که همیشه شکایت می کند سخت است، زیرا علاقه ای به آنچه در زندگی شما می گذرد ندارد.

 

چگونه می توانید از شکایت دست بردارید؟

اگر زیاد تسلیم شکایت می شوید، در اینجا چند راهکار وجود دارد که می تواند به شما در ترک این عادت منفی کمک کند.

سعی کنید عقب نشینی کنید:

اگر شاکی هستید، به راحتی درگیر چیزهایی می شوید که احتمالاً تا چند سال دیگر برای شما اهمیتی نخواهند داشت.

به خودتان نگاه کنید:

آیا کسی که هستید را دوست دارید؟ آیا شما ناراضی هستید؟ اگر چنین است، از خود بپرسید که چه چیزی باعث می شود که تا این حد شکایت کنید. آیا کسی به شما آسیب رسانده است که به سختی می توانید او را ببخشید؟ کمی زمان بگذارید تا خودتان را ارزیابی کنید و تصمیم بگیرید که می خواهید چه کسی باشید.

شکرگزاری را تمرین کنید:

شکرگزار بودن به شما کمک می کند به جای چیزهای منفی، چیزهای خوب زندگی خود را درک کنید. قدردانی سطح اضطراب و استرس شما را کاهش می دهد. یک دفترچه سپاسگزاری داشته باشید. هر روز چیزی را در آن بنویسید که برایش در زندگی تان سپاسگزار هستید. ممکن است با سپاسگزاری برای چیزهای اساسی مانند غذایی که برای خوردن دارید، لباسی که برای پوشیدن دارید، محل زندگی یا خانواده تان که زندگی شما را لذت بخش می کند، شروع کنید. وقتی همه چیزهای مثبتی را که در زندگی دارید می بینید ممکن است شما را شگفت زده کند.

 

خودخواهی این نیست که آنطور که می خواهیم زندگی کنیم. خودخواهی این است که بخواهیم دیگران آنگونه که ما می خواهیم زندگی کنند.

 

2. رفتارهای خودخواهانه دیگران را از شما دور می کند

خودخواهی یک مشکل رایج برای همه است. این آسان است که بیشتر از دیگران در مورد خود فکر کنید. اما برخی افراد از میزان و وضعیت خودخواهی خود غافل هستند. برخورد با دوستی که دائماً خود محور است بسیار خسته کننده می‌باشد. اگر یک دوست خودخواه دارید، احتمالاً این چیزها را در دوستی خود تجربه کرده اید. افراد خودخواه به این رفتار و کارها تمایل دارند:

دستکاری:

برای افراد خودخواه معمول است که خانواده و دوستان خود را دستکاری کنند تا به آنچه می خواهند برسند. آنها باید همه چیز را کنترل کنند و نظر و تصمیمشان را بهترین فرض می‌کنند.

صرف زمان برای خود:

افراد خودخواه از خود و زندگی خود آگاه هستند. وقتی با آنها هستید از شما درباره خودتان نمی پرسند و فقط در مورد خودشان صحبت می کنند.

عدم قدردانی:

افراد خودخواه قدردانی نمی کنند مگر اینکه برای جلب توجه باشد. آنها زمانی که چیزی دریافت می کنند به جای شکرگزاری برای چیزی که دریافت کرده اند، آن را حق خود می‌دانند.

به خود اجازه نمی دهند که آسیب پذیر باشند:

برای یک فرد خودخواه نشان دادن ضعف سخت است مگر اینکه برای جلب همدردی باشد. شناختن آنها سخت است زیرا آنها دوست ندارند حرف و سخن خود را باز بیان کنند.

 

همچنین بخوانید: 3 رفتاری که رابطه شما را خراب می کنند

 

چگونه می توانید دست از خودخواهی بردارید؟

اگر با خودخواه بودن دست و پنجه نرم می کنید، در اینجا چند قدم برای تغییر آورده شده است.

به دیگران گوش دهید:

اگر خودخواه هستید، احتمالا شنونده خوبی نیستید. وقتی وارد مکالمه می شوید، سعی کنید به جای صحبت، گوش دهید.

حق تقدم را به دیگران بدهید:

آیا تمایل دارید به خودتان کمک کنید؟ سعی کنید عقب نشینی کنید و اول اجازه دهید دیگران بروند، چه در حال ورود به مغازه و چه زمانی که در حال رانندگی با ماشین خود هستید.

بگذارید دیگران بدرخشند:

افراد خودخواه دوست دارند در مرکز توجه باشند. اگر از تمایل خود به خودخواهی آگاه هستید، بگذارید دیگران در مرکز توجه باشند. آنها را تشویق کنید، به آنها احترام بگذارید.

اقدامات خود را ارزیابی کنید:

برای ارزیابی عملکرد خود زمان بگذارید. از یک دوست نزدیک بپرسید که آیا می تواند تفاوتی در زندگی شما ببیند. نظرات آنها در مورد اینکه چگونه می توانید خود را تغییر دهید را دریافت کنید.

 

خودخواهی این نیست که آنطور که می خواهیم زندگی کنیم. خودخواهی این است که بخواهیم دیگران آنگونه که ما می خواهیم زندگی کنند.

 

3. بازی کردن نقش قربانی

کسی که مردم را از خود دور می‌کند ممکن است نداند که این کار را زمانی که همیشه نقش قربانی را بازی می‌کند، انجام می‌دهد. این افراد ممکن است هر چیزی را که شما می گویید را شخصی کرده و به خودشان بگیرند و اگر به آنها توجه کافی نداشته باشید و تاییدشان نکنید، ممکن است آسیب ببینند. این نوع دوستی ها یک طرفه و طاقت فرسا هستند. اگر دوستی مانند این افراد دارید، ممکن است به طور متناوب بین دلسوزی برای او و عدم تمایل به بودن در کنار او، تغییر احساس پیدا کنید، زیرا آنها بسیار به پذیرش و تأیید شما نیاز دارند.

 

چگونه می توان فهمید که کسی همیشه نقش قربانی را بازی می کند؟

آنها مسئولیتی را بر عهده نخواهند گرفت:

افرادی که نقش قربانی را بازی می کنند از مسئولیت پذیری در قبال اعمال خود امتناع می ورزند. همیشه تقصیر شخص دیگری است که آنها مثل خودشان هستند. آنها انگشت اتهام را به سمت والدین، شریک زندگی، رئیس یا فرزندانشان نشانه می روند که زندگی آنها را ویران و بدبختشان کرده اند.

کینه ورزی می‌کنند:

افرادی که خود را به عنوان یک قربانی می بینند، از افرادی که احساس می کنند به آنها ظلم کرده اند کینه دارند. قربانیان همیشه داستانی برای گفتن دارند که چگونه کسی به آنها آسیب رسانده است. آنها ممکن است در زندگی خود موقعیت های واقعاً دشواری داشته باشند. اما به جای تلاش برای یافتن درمان و راه حل، در رنج خود غوطه ور می شوند و تمام اشتباهاتی که تا به حال در حقشان شده است را تکرار می کنند.

آنها به دیگران اعتماد ندارند:

افرادی که نقش قربانی را بازی می کنند به ندرت به دیگران اعتماد می کنند. آنها می گویند که دنیا جای وحشتناکی است، و کسی در آن نیست که بتوان به او اعتماد کرد، با این حال از شما انتظار دارند که به آنها و ارزیابی آنها از خودشان اعتماد کنید. فهمیدن این عجیب است که آنها چه کسانی هستند و چگونه با دیگران روبرو می شوند.

برای خود تاسف می‌خورند:

ترحم به خود اساساً احساس تأسف برای خود به دلیل یک بی عدالتی یا شرایط واقعی یا درک شده در زندگی افراد است. ممکن است صحبت کردن در مورد هر چیز دیگری به جز سختی‌هایی که می‌کشند سخت باشد. طوری که گویی با نگاه کردن به زندگی خود، در حال نگاه کردن به مظلوم‌ترین موجود تاریخ هستند.

 

4.شایعه پراکنی و غیبت کردن دیگران را از شما دور می‌کند

شایعه پراکنی و غیبت چیز جدیدی نیست. هر از چند گاهی همه طعمه آن می شوند. تخمین زده می شود که تقریباً در دو سوم مکالمات، افراد در حالی که افراد دیگر آنجا نیستند، درباره آنها صحبت کرده اند. برخی از افراد از شایعه پراکنی و غیبت کردن لذت می برند زیرا باعث می شود احساس بهتری نسبت به خود داشته باشند. وقت گذرانی با دوستی که همیشه چیزهای منفی در مورد دیگران به شما می گوید جالب نیست. به اشتراک گذاشتن نظرات قضاوت آمیز و تحقیر کردن افراد، مبنای درستی برای دوستی ایجاد نمی کند. اگر دوستی دارید که این کار را با شما انجام می دهد، به احتمال زیاد پشت سر شما نیز درباره شما شایعه پراکنی می کند. جای تعجب نیست که شایعه پراکنی و غیبت کردن، مردم را از شما دور می کند. دلیل آن هم این است که آنها احساس نمی کنند که شما فردی امن، مناسب و قابل اعتماد برای حضور در اطراف آن‌ها باشید.

 

چگونه می توانید رفتارهای شایعه پراکنی را متوقف کنید؟

اگر با شایعه پراکنی و غیبت کردن در مورد دیگران دست و پنجه نرم می کنید، در اینجا چند پیشنهاد برای توقف این رفتار سمی وجود دارد.

زمانی که وسوسه می‌شوید تسلیم شایعات شوید، چند سؤال از خود بپرسید. آیا این گونه است؟ آیا حقیقت دارد؟ در نهایت، بپرسید آیا مفید است یا مضر؟

گفتگو را با شوخ طبعی متوقف کنید: اگر در حال گفتگو هستید و در مورد کسی شایعه پراکنی می کنید، گفتگو را با یک اظهار نظر طنزآمیز مانند "همه ما این کار را انجام می دهیم، درست است؟" یا "هی، بیایید به جای این درباره آب و هوا صحبت کنیم." متوقف کنید.

به این فکر کنید که اگر به جای آن شخصی که در موردش شایعه پراکنی می شود بودید، چه احساس و چه رفتاری داشتید.

از معاشرت با افراد دیگری که شایعه پراکنی و غیبت می کنند دست بردارید و این زنجیره را قطع کنید. کسانی که غیبت و شایعه پراکنی می‌کنند در اطراف یکدیگر قرار می گیرند و این رفتار مخرب را تداوم می بخشند.

 

آخرین افکار در مورد رفتارهایی که می توانند مردم را از شما دور کنند

اگر دوستی هایی داشتید که ناگهان به پایان رسید و هیچ وقت متوجه نشدید که چرا این اتفاق افتاد، به احتمال زیاد با رفتار خود دوستانتان را تحت فشار قرار داده‌اید. هیچ کس نمی خواهد مردم را از خود دور کند، اما اگر کارهای خاصی انجام دهید، می تواند به دوستی شما پایان دهد. شکایت مداوم، شایعه پراکنی و غیبت کردن، نقش قربانی را داشتن یا خودخواه بودن، دوستی شما را از بین می برد. هیچوقت برای تغییر نحوه ارتباط خود با دوستان و ایجاد دوستی های طولانی مدت دیر نیست.

 

 

 

منبع

اشتراک گذاری این مطلب
نظرات شما :
کد امنیتی
مطالب و مقالات دنیای موسیقی درمانی
راهکارهایی برای بالا بردن کیفیت زندگی
برای خرید سریع این محصول شماره همراه خود را وارد کنید :
برای دانلود این پادکست و دسترسی آنلاین به همه پادکست‌ها عضو دنیای موسیقی درمانی شوید و اگر عضو هستید وارد حساب کاربری خود شوید