دنیای موسیقی درمانی
منو
جستجو
خانه
انجام جستجو
انصراف
دنیای موسیقی درمانی
موسیقی برای زندگی بهتر
صفحه اصلی مطالب و مقالات دنیای موسیقی درمانی

چگونه بدون مصرف دارو با افسردگی مبارزه کنیم؟

برای بسیاری از افرادی که مبتلا به افسردگی هستند، داروهای تجویزی می توانند داروهای نجات دهنده زندگی باشند. داروهای ضد افسردگی، مانند مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRI) مانند پروزاک (فلوکستین) و زولوفت (سرترالین)، رایج‌ترین داروهایی هستند که برای افسردگی تجویز می‌شوند و در حالی که اغلب مؤثر هستند، می‌توانند عوارض جانبی داشته باشند و همچنین بسته به پوشش بیمه درمانی شما گران هستند.

راه های زیادی برای مقابله با برخی از علائم افسردگی وجود دارد که شامل داروهای تجویزی نمی شود. اگر افسردگی دارید، ممکن است بخواهید آن را به طور طبیعی و بدون دارو مدیریت کنید یا داروهای ضد افسردگی خود را با گزینه های دیگر تکمیل کنید. اگر چنین است، این جایگزین های طبیعی را بررسی کنید و سپس با پزشک خود صحبت کنید تا مطمئن شوید که آیا ممکن است به عنوان بخشی از رژیم درمانی شما منطقی باشد یا خیر.

فهرست عناوین
چگونه بدون مصرف دارو با افسردگی مبارزه کنیم؟

این مقاله برخی از درمان های طبیعی را مورد بحث قرار می دهد که ممکن است به مبارزه با افسردگی کمک کند، از جمله تغییر سبک زندگی و مکمل ها. همچنین استراتژی‌های دیگری را که ممکن است امتحان کنید، مانند تمرین تمرکز حواس یا بهبود محیط خانه را پوشش می‌دهد.

 

بیشتر و بهتر بخوابید 

خواب و خلق و خوی دست به دست هم می دهند. چه افسردگی داشته باشید یا نه، اگر از اولی خیلی کم استفاده کنید، دومی مطمئناً تحت تأثیر قرار می گیرد. برای حمایت از رفاه روحی و عاطفی خود، مطمئن شوید که آنچه را کارشناسان خواب "بهداشت خواب خوب" می نامند، دارید.

این بدان معناست که شما ساعت خواب و بیدار شدن را ثابت نگه دارید، اتاق خواب شما برای خوابی آرام تنظیم شده باشد (تاریک، ساکت و بی آلایش)، شما یک روال خواب آرامش بخش دارید که شامل نشستن در مقابل صفحه نمایش نیست، و غیره.

رابطه بین خواب و افسردگی می تواند پیچیده باشد. تصور می‌شود که نه تنها خواب ضعیف به شروع افسردگی کمک می‌کند، بلکه افسردگی ممکن است باعث خواب با کیفیت پایین شود.

چه به نظر می‌رسد که نمی‌توانید بخوابید یا به نظر می‌رسد که خوابتان متوقف نمی شود، اقداماتی وجود دارد که می‌توانید برای بهبود کیفیت خواب خود انجام دهید:

 

قبل از رفتن به رختخواب به خود فرصت دهید تا آرام شوید. کاری آرامش بخش انجام دهید و از کارها یا افکار استرس زا پرهیز کنید.

هر شب در ساعت مشخصی به رختخواب بروید و زنگ ساعت را طوری تنظیم کنید که هر روز صبح در ساعت مشخصی از خواب بیدار شوید.

یک برنامه منظم قبل از خواب داشته باشید.

دستگاه های دیجیتال خود را خاموش کنید و سعی کنید برای چند دقیقه کتاب بخوانید.

 

همچنین، سعی کنید هر روز زمان کمی را بیرون از خانه بگذرانید، حتی در روزهایی که وسوسه می‌شوید سایه‌‌بان ها را بکشید و در داخل خانه پنهان شوید. نور نقش مهمی در تنظیم چرخه خواب و ریتم شبانه روزی ایفا می کند، بنابراین کمبود نور خورشید ممکن است خواب شبانه را دشوارتر کند.

 

 

مصرف کافئین را کاهش دهید

قهوه، چای، نوشابه و حتی شکلات آغشته به کافئین هستند. اگر از آن لذت می برید، مصرف مقدار معقول کافئین در صبح خوب است، اما بعد از ظهر از مصرف آن اجتناب کنید تا با خواب تداخل نداشته باشد.

اگر تمایل دارید مصرف کافئین را محدود کنید، سعی کنید به تدریج آن را کاهش دهید تا از علائم ناخوشایند ترک کافئین جلوگیری کنید. هنگامی که هوس نوشیدن نوشابه یا یک فنجان قهوه دارید، سعی کنید به جای آن یک پیاده روی کوتاه در اطراف منزل خود انجام دهید.

 

ویتامین D بیشتری دریافت کنید 

شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد کمبود ویتامین D می‌تواند در افسردگی نقش داشته باشد. اگر ویتامین D کافی را از طریق رژیم غذایی و سبک زندگی خود دریافت نمی‌کنید (مانند قرار گرفتن در معرض نور خورشید)، از پزشک خود بپرسید که آیا باید مکمل مصرف کنید یا خیر.

کمبود برخی مواد مغذی می تواند در علائم افسردگی نقش داشته باشد. اگر برای گذراندن زمان کافی در خارج از منزل با مشکل مواجه هستید یا اگر شرایط آب و هوایی ابری، آفتاب گرفتن را سخت می کند، مکمل ممکن است مفید باشد.

 

در فکر اشتباهات و ناکامی های گذشته خود فرو نروید. این کار فقط ذهن شما را با اندوه ، پشیمانی و افسردگی پر می کند. فقط آنها را در آینده تکرار نکنید.

 

داروهای طبیعی را امتحان کنید

برخی تحقیقات نشان می دهند که داروهای ضد افسردگی طبیعی وجود دارند که ممکن است به کاهش علائم افسردگی کمک کنند. برای درمان افسردگی خفیف تا متوسط، مکمل های غذایی مانند خار مریم، S-آدنوزیل متیونین (SAM-e) و 5-هیدروکسی تریپتوفان (5-HTP) ممکن است ارزش امتحان را داشته باشند.

در گذشته، 5-HTP با همان پیک-x تقلبی آلوده شده بود که منجر به سندرم ائوزینوفیلیک-میالژیک شده و باعث مرگ حدود 300 نفر در ژاپن شد. توجه به این نکته مهم است که مکمل های غذایی حتما باید توسط سازمان غذا و دارو تنظیم و تایید شده باشند. بنابراین استفاده از آنها با احتیاط ضروری است.

تحقیقات نشان داده است که مخمر سنت جان یا علف چای در تسکین علائم در افراد مبتلا به افسردگی خفیف تا متوسط موثرتر از دارونما است.

اسیدهای چرب امگا 3 نیز برای تأثیر بالقوه آنها بر افسردگی مورد بررسی قرار گرفته اند. یک مطالعه در سال 2015 نشان داد که مصرف مکمل‌های امگا 3 ممکن است به کاهش علائم افسردگی در بزرگسالان و کودکان کمک کند، اگرچه محققان کاملاً مطمئن نیستند که چگونه و چرا.

در حالی که داروهای طبیعی می توانند گزینه های خوبی برای درمان افسردگی باشند، همیشه باید قبل از مصرف آنها با پزشک خود مشورت کنید. فقط به این دلیل که آنها بدون نسخه در دسترس هستند و طبیعی هستند، به این معنی نیست که همیشه ایمن هستند.

علاوه بر این، تحقیقات در مورد برخی از این داروهای ضد افسردگی طبیعی بی‌نتیجه مانده و برخی ممکن است باعث عوارض جانبی ناخواسته یا تداخل دارویی شوند. به عنوان مثال، مخلوط کردن مخمر سنت جان با یک SSRI مانند پروزاک می تواند منجر به عارضه ای به نام سندرم سروتونین شود.

 

خلاصه 

برخی از گیاهان و سایر مکمل ها ممکن است به عنوان داروهای ضد افسردگی طبیعی عمل کنند، اما این بدان معنا نیست که آنها برای همه بی خطر و مناسب بوده یا بدون عوارض جانبی هستند. اثربخشی این داروهای طبیعی نیز همیشه مشخص نیست، بنابراین همیشه ابتدا با پزشک خود صحبت کنید.

 

همچنین بخوانید: 20 عبارتی که تکرار روزانه آن ها افسردگی مزمن را تسکین می دهد

 

به معنویت خود ضربه بزنید

مذهب می تواند منبع تاثیرگذاری از حمایت برای بسیاری از افرادی باشد که با افسردگی سر و کار دارند، اما حتما نیازی به پیوستن به مسجد، کلیسا یا کنیسه نیست مگر اینکه خودتان بخواهید. انجام تمرین‌های ساده روزانه مانند مدیتیشن یا تهیه لیستی از چیزهایی که بخاطر آن ها سپاسگزار هستید، می‌تواند به تقویت روحیه و رفاه کلی کمک کند.

مدیتیشن می تواند طیف وسیعی از اثرات مفید مانند کاهش سطح استرس و کمک به افراد برای آگاهی بیشتر از افکار و واکنش های خود داشته باشد. 

تحقیقات نشان می دهند که مداخله ای به نام درمان شناختی مبتنی بر ذهن آگاهی (MBCT) که عناصر درمان شناختی رفتاری (CBT) را با مدیتیشن ذهن آگاهی ترکیب می کند، می تواند در درمان افسردگی و پیشگیری از عود علائم در آینده مفید باشد.

مطالعات همچنین نشان می دهند که انواع مختلف تمرین های مراقبه ذهن آگاهی نیز می تواند در درمان افسردگی موثر باشد. 

انواع مختلفی از مدیتیشن وجود دارد، اما می توانید با یک تمرین مدیتیشن ساده با این مراحل شروع کنید:

 

  • راحت بشینید
  • چشمان خود را ببندید
  • به طور طبیعی نفس بکشید.
  • روی احساس بدنتان در حین نفس کشیدن تمرکز کنید.
  • هنگامی که ذهن شما سرگردان است، توجه خود را به سمت تنفس خود هدایت کنید. 

 

بیشتر ورزش کنید

ورزش بیشتر لزوماً به معنای تمرین برای ماراتن نیست، بلکه به معنای انجام نیم ساعت یا بیشتر فعالیت با شدت کم در هر روز است که مشخص شده است در بهبود خلق و خو و کیفیت زندگی مؤثر است. حتی بهتر از آن، آن را در فضای باز انجام دهید. هوای تازه و آفتاب به ویژه برای افرادی که با نوع خاصی از افسردگی به نام اختلال عاطفی فصلی (SAD) سر و کار دارند، شفابخش است.

در حالی که تحقیقات نشان داده است که فعالیت بدنی منظم می تواند هم در پیشگیری و هم در درمان افسردگی موثر باشد، شروع یک عادت ورزشی در زمانی که افسرده هستید ممکن است سخت باشد. کمبود انرژی و خلق و خوی پایین ممکن است به این معنی باشد که شما به سادگی بیش از حد احساس خستگی می کنید، تا جایی که نمی توانید از جای خود بلند شده و فعال شوید.

برخی از چیزهایی که می تواند به شما کمک کند که به عادت ورزش خود پایبند باشید:

یک دوست را بکار بگیرید. از یکی از عزیزان خود بخواهید حداقل چند بار در هفته با شما راه برود یا شکل دیگری از ورزش را انجام دهد. حمایت یک دوست نه تنها می تواند به شما کمک کند تا وارد یک روال عادی شوید، بلکه می تواند به شما در حفظ این ارتباطات اجتماعی در زمانی که احساس ناراحتی می کنید کمک کند.

همیشه مزایای ورزش و فعالیت را به خود یادآوری کنید. شروع آن کار سختی است، اما انجام آن کاری است که به شما کمک می کند در دراز مدت احساس بهتری داشته باشید.

از کم شروع کنید. سعی کنید هر روز فقط چند دقیقه پیاده روی کنید، سپس به تدریج پیاده روی خود را افزایش دهید.

 

افسردگی شما گاهی با غرور و امتناع شما از ستایش کردن مرتبط است.

 

از مصرف الکل اجتناب کنید 

الکل به خودی خود یک عامل افسردگی است. نوشیدن الکل می‌تواند خواب را مختل کند و خواب با کیفیت کلیدی برای مبارزه با احساس افسردگی است. در حالی که الکل ممکن است راه حلی سریع برای فرار از آنچه احساس می کنید به نظر برسد، در واقع می تواند بسیاری از علائم افسردگی را شدیدا بدتر کند.

نه تنها این، بلکه می تواند بازداری ها را کاهش دهد و به طور بالقوه منجر به رفتارهای مخاطره آمیز و تصمیمات بدی شود که می تواند عواقب طولانی مدت داشته باشد.

اگر از هر نوع داروی ضدافسردگی استفاده می کنید، واقعاً نباید نوشیدنی حاوی الکل مصرف کنید. الکل با این داروها تداخل خوبی ندارد.

اگر از الکل یا سایر مواد سوء استفاده کرده اید و برای ترک آن نیاز به کمک دارید، با پزشک خود صحبت کنید. همچنین ممکن است اختلال مصرف الکل یا مواد داشته باشید. علائم ترک ممکن است به طور موقت علائم افسردگی را بدتر کند، بنابراین ممکن است در طی مراحل بهبودی به کمک بیشتری نیاز داشته باشید.

 

غذای "خوش خلق" بخورید

آنچه می خورید می تواند تأثیر مستقیمی بر نحوه تفکر و احساس شما داشته باشد. مطمئن شوید که یک رژیم غذایی متعادل و غنی از مواد مغذی داشته باشید. یک متخصص تغذیه می تواند به شما کمک کند عادات غذایی خود را تجزیه و تحلیل کرده و کمبودهای بالقوه مواد مغذی را که می تواند به افسردگی دامن بزند، مشخص کند.

برخی از غذاهایی که ممکن است به ویژه در هنگام افسردگی مفید باشند عبارتند از:

 

ماهی: تحقیقات نشان داده است افرادی که رژیم غذایی سرشار از ماهی مصرف می‌کنند کمتر دچار علائم افسردگی می‌شوند. ماهی‌ها سرشار از چربی‌های امگا 3 هستند که در کمک به انتقال‌دهنده‌های عصبی مانند سروتونین در مغز نقش دارند.

آجیل: آجیل همچنین منبع خوبی از چربی‌های امگا 3 است و یک مطالعه نشان داده است افرادی که گردو مصرف می‌کنند 26 درصد کمتر در معرض علائم افسردگی هستند.

پروبیوتیک ها: تحقیقات به طور فزاینده ای به ارتباط بین سلامت روده و مغز اشاره می کنند. برای تضمین این سلامت، باید از پروبیوتیک ها استفاده کنید. غذاهای سرشار از پروبیوتیک عبارتند از ماست، کفیر، کیمچی و کومبوچا.

 

افکار خود را تغییر دهید

پولیانایش یا خوش‌بینی غیر واقع‌بینانه را در نظر بگیرید. فکر کردن به افکار خوب می تواند به شما کمک کند احساس خوبی داشته باشید. افکار شما واقعاً تأثیر مستقیمی بر روحیه شما دارند. اگر با منفی گرایی دست و پنجه نرم می کنید، به یک درمانگر مراجعه کنید تا به شما در یادگیری راه های مقابله با آن کمک کند.

یکی از محبوب‌ترین و مؤثرترین درمان‌های مورد استفاده در درمان افسردگی، درمان شناختی رفتاری (CBT) است. این شکل از روان‌درمانی بر شناسایی الگوهای تفکر منفی و سپس جایگزینی آنها با الگوهای مثبت‌تر متمرکز است. راه های مختلفی وجود دارد که می توانید برخی از این ایده ها را به تنهایی تمرین کنید.

 

یاد بگیرید که تفکر منفی را بشناسید

گاهی اوقات این افکار منفی می توانند آشکار باشند، مانند مواقعی که خود را سرزنش یا انتقاد می کنید. مواقع دیگر، آنها می توانند ظریف تر باشند. ممکن است درگیر چیزهایی مانند فاجعه سازی یا فکر کردن به همه چیز یا هیچ باشید.

فاجعه سازی مستلزم پیش بینی نتایج منفی است. فکر کردن به همه یا هیچ به این معنی است که شما چیزها را به عنوان موفقیت یا شکست بدون هیچ حالت میانی در نظر بگیرید. هنگامی که در شناخت این الگوهای شناختی بهتر شدید، می توانید روی جایگزین های سالم تری کار کنید.

 

افکار خود را مجدداً تنظیم کنید

وقتی متوجه شدید که افکار منفی دارید، آگاهانه آن را به روشی مثبت مجدداً تنظیم کنید. برای مثال، ممکن است فکری مانند «من هرگز نمی توانم از پس این کار بر آیم

» را با چیز مثبت‌تری جایگزین کنید، با چیزی مانند «در اینجا چند چیز وجود دارد که به من در شروع کار کمک می کنندو می‌توانم آنها را امتحان کنم». تغییر تمرکز بر روی نقاط قوت و توانایی های خودتان می تواند به شما کمک کند ذهنیت مثبت تری داشته باشید. 

 

خلاصه

درمان شناختی رفتاری یا CBT یک درمان موثر برای افسردگی است که بر شناسایی و تغییر الگوهای فکری منفی که به احساس افسردگی کمک می کند تمرکز دارد. شما می توانید با آگاهی بیشتر از تفکر منفی و تغییر آنها به سمت واقع بینانه و مثبت بودن، این استراتژی ها را به تنهایی امتحان کنید.

 

استرس را کنترل کنید

استرس می تواند سطوح یک ماده شیمیایی مغز به نام کورتیزول را افزایش دهد، که مشخص شده است در افراد مبتلا به افسردگی بیشتر است. استراتژی های زیادی برای مقابله با استرس وجود دارد، مانند مدیریت زمان، مدیتیشن، و آموزش بیوفیدبک.

برخی از فعالیت های کاهش استرس که ممکن است بخواهید آن ها را در زندگی روزمره خود بگنجانید عبارتند از:

 

تنفس عمیق: تنها چند دقیقه وقت گذاشتن برای کاهش سرعت تنفس، عمق دادن به آن و تمرکز بر بدن در لحظه، می تواند به شما کمک کند تا نگرانی های خود را بهتر کنترل کنید.

ورزش: فعالیت بدنی منظم یک راه عالی برای دفع انرزی های منفی است.

آرام سازی پیشرونده عضلانی یا ریلکسیشن: این فرآیند شامل منقبض کردن عمدی ماهیچه ها در سرتاسر بدن، نگه داشتن این انقباض و تنش برای چند ثانیه و سپس رها کردن آن تا زمانی است که ماهیچه ها کاملاً شل شوند، می باشد. با انجام منظم این تمرین، می توانید یاد بگیرید که چگونه بدن خود را هر زمان که احساس تنش می کنید، به سرعت آرام کنید.

 

یادگیری مدیریت استرس نیاز به زمان و تمرین دارد. در مورد راهبردهای دیگری که ممکن است در به حداقل رساندن استرس و پاسخ‌تان به آن شما را کمک کند، با پزشک یا درمانگر خود صحبت کنید.

 

فضای سبز را به خانه یا محل کار خود اضافه کنید 

همچنین ممکن است برای شما مفید باشد که گیاهان خانگی را به محیط خانه یا محل کار خود اضافه کنید. بهره بردن از طبیعت با بهبود رفاه ذهنی مرتبط است، بنابراین منطقی است که زیباسازی فضاهای داخلی‌تان توسط گیاهان زیبا، بتواند به بهبود خلق و خوی شما کمک کند.

مطالعات نشان داده اند که افزودن گیاهان خانگی به محل سکونت یا محل کار، می تواند به روش های مختلفی به شما کمک کند، از جمله:

 

بهبود محل کار: تحقیقات نشان داده است که فضاهای اداری تقویت شده با گیاهان خانگی باعث افزایش تمرکز کارمندان و رضایت در محل کار می شود.

کاهش سطح استرس: مطالعه دیگری نشان داد که تعامل فعال با گیاهان ساختمان، مخصوصا مراقبت از آنها می تواند استرس فیزیولوژیکی و روانی را کاهش دهد.

کاهش افسردگی و اضطراب: تحقیقات نشان داده اند که دانش‌آموزانی که در طول همه‌گیری کووید-19 بیشتر وقت خود را در خانه سپری می‌کردند، اگر در معرض گیاهان سبز بیشتری قرار گرفته بودند، از سلامت روانی بهتری برخوردار بوده‌اند. در حالی که حدود یک سوم از شرکت‌کنندگان علائم افسردگی متوسط را گزارش کردند، افرادی که بیشتر در معرض فضای سبز قرار داشتند، سطوح پایین تری از افسردگی و اضطراب را دارا بودند.

 

انتخاب گیاهان خاص ممکن است مزایای بیشتری را به همراه داشته باشد. برای مثال، تحقیقات نشان می‌دهند که رایحه گیاه اسطوخودوس می‌تواند به افراد کمک کند تا احساس راحتی و آرامش بیشتری داشته باشند.

 

به زندگی اجتماعی خود توجه کنید

وقتی افسرده هستید، دلیلی وجود ندارد که به تنهایی ادامه دهید، و در مقابل، دلایل مختلفی برای ارتباط با دوستان و خانواده وجود دارد. با عزیزان خود برنامه های مختلف بچینید و آن تاریخ ها را حفظ کنید. به یک باشگاه بپیوندید یا در یک فعالیت گروهی مانند یک کلاس زبان خارجه ثبت نام کنید. 

چیزهای دیگری که می توانید امتحان کنید:

به یک گروه پشتیبانی بپیوندید. صحبت با افراد دیگری که تجربه ها و چالش های مشابهی را تجربه می کنند می تواند آموزنده و مفید باشد.

فعالیت ها را برنامه ریزی کنید.در زمانی که دچار افسردگی می شوید، داشتن برنامه‌های روتین می تواند مفید باشد. یک برنامه روزانه ایجاد کنید که شامل وقت گذرانی با دیگران باشد. اگر این یک رویداد برنامه ریزی شده باشد، به احتمال زیاد به آن پایبند خواهید ماند.

داوطلب شوید. پیوستن به هدفی که به آن اهمیت می دهید راهی عالی برای ملاقات با افراد جدید و گسترش دایره اجتماعی‌تان است.

 

مشکل این است که افسردگی اغلب باعث کناره گیری افراد می شود، که این تنها احساس انزوا و تنهایی را تشدید می کند. حتی زمانی که تمایلی به بیرون رفتن یا اجتماعی بودن ندارید، سعی کنید از هر راهی که برایتان راحت‌تر است، تماس خود را با جامعه برفرار کنید. چند نفر از نزدیکترین عزیزان خود را که درک می کنند چه چیزی را تجربه می کنید، به کار بگیرید.

زمانی که افسرده هستید، ممکن است انجام کارهایی که قبلا هم آن ها را انجام می‌دادید، لذتی مشابه برای شما نداشته باشد، اما بیرون رفتن از خانه و گذراندن وقت با افرادی که به شما اهمیت می‌دهند، می‌تواند به شما کمک کند احساس بهتری داشته باشید. 

 

چیزهای جدید را امتحان کن

افسردگی اغلب علاقه و انگیزه شما را برای کشف چیزهای جدید از بین می برد. این می تواند برای شما مفید باشد که فهرستی از چیزهایی که ممکن است دوست داشته باشید امتحانشان کنید تهیه کنید، سپس آنها را یکی یکی انجام دهید. ممکن است مجبور شوید که آنها را امتحان کنید، و ممکن است متوجه شوید که لزوماً انگیزه ای برای دنبال کردن چیزهای جدید را ندارید.

اما با گذشت زمان، ممکن است متوجه شوید که چیزی باعث علاقه شما می شود یا به شما کمک می کند انگیزه بیشتری داشته باشید. انجام این کار همیشه آسان نیست، اما هدف خود را بر این بگذارید که هر هفته حداقل یک چیز جدید را امتحان کنید. این می تواند به شما کمک کند که با احساس کسالت مبارزه کنید و چیزی را به شما ارائه دهد که منتظر آن باشید.

 

اگر احساس شادی و الهام داشته باشید افسردگی و اضطراب  هرگز نمی توانند در ذهن شما جای بگیرند.

 

یک برنامه روزانه داشته باشید

علائم افسردگی همچنین می‌توانند پایبندی به برنامه را دشوار کنند، اما تحقیقات نشان می‌دهند که داشتن یک برنامه روتین می‌تواند برای سلامت روان حیاتی باشد. حفظ یک روال همچنین می‌تواند به شما کمک کند تا در هنگام دیت و پنجه نرم کردن با حالاتی مانند احساس افسردگی، استرس یا اضطراب، حس عادی بودن و ثبات را حفظ کنید.

از سوی دیگر، نداشتن برنامه روزانه می تواند احساس استرس شما را افزایش دهد و باعث شود شما احساس خستگی و ناتوانی در تمرکز کنید. بنابراین روی داشتن برنامه‌ای کار کنید که شامل کارهای اساسی و همچنین مراقبت از خود باشد.

 

به موسیقی های پرانرژی و شاد گوش دهید 

شکی نیست که موسیقی می‌تواند بر احساس شما تأثیر بگذارد، بنابراین انتخاب موسیقی مناسب در زمانی که احساس ناراحتی می‌کنید، می تواند راهی مؤثر برای بهبود خلق و خوی شما باشد.

تحقیقات نشان داده است افرادی که افسرده هستند ممکن است تمایل به انتخاب موسیقی هایی داشته باشند که نشخوار فکری، غم و اندوه و مقابله متمرکز بر احساسات و عواطف را تشدید می کند. بنابراین در حالی که ممکن است وسوسه شوید که وقتی احساس ناراحتی می کنید به مراسم اشک ریزان شخصی خود متمایل شوید، برای تقویت روحیه و القای احساسات مثبت به آهنگ های شادتر و پر انرژی تر گوش دهید.

 

خلاصه

افسردگی یک بیماری جدی است که در صورت عدم درمان ممکن است در طول زمان بدتر شود. اگر نمی‌خواهید از داروهای ضدافسردگی نسخه‌ای استفاده کنید، راه‌های طبیعی برای مبارزه با احساس افسردگی وجود دارد. این استراتژی‌ها همچنین می‌توانند برای تکمیل درمان‌هایی که ممکن است شامل روان‌درمانی و دارو باشند، مفید باشند.

شما باید با پزشک یا درمانگر خود صحبت کنید تا بهترین رویکرد را برای درمان افسردگی خود بیابید. بسیاری از تغییرات سبک زندگی مانند داشتن یک رژیم غذایی سالم، ورزش منظم و خواب کافی ممکن است به بهبود علائم شما کمک کند. همیشه قبل از مصرف هر گونه مکمل برای درمان افسردگی با پزشک خود صحبت کنید، زیرا این مکمل ها ممکن است عوارض جانبی خود را داشته یا ممکن است با داروهای دیگری که مصرف می کنید تداخل داشته باشند.

 

سخنی از دنیای موسیقی درمانی در مورد مقابله بدون دارو با افسردگی

همیشه علائم افسردگی را جدی بگیرید، زیرا افسردگی به خودی خود از بین نمی رود. در حالی که کارهای زیادی وجود دارد که می توانید برای حمایت از سلامت روان خود انجام دهید، سعی نکنید فقط علائم خود را به تنهایی کنترل کنید. با پزشک خود صحبت کنید و در مورد برخی از استراتژی های خودیاری که ممکن است از درمان شما حمایت کند صحبت کنید.

 

 

 

منابع

اشتراک گذاری این مطلب
نظرات شما :
کد امنیتی
مطالب و مقالات دنیای موسیقی درمانی
راهکارهایی برای بالا بردن کیفیت زندگی
برای خرید سریع این محصول شماره همراه خود را وارد کنید :
برای دانلود این پادکست و دسترسی آنلاین به همه پادکست‌ها عضو دنیای موسیقی درمانی شوید و اگر عضو هستید وارد حساب کاربری خود شوید